Uiteraard de kerk San Martin, waarvan wordt gezegd dat het de mooiste Romaanse  kerk in Spanje is.

Tegenover onze  herberg  bevindt zich de kerk van San Pedro. Ook deze kerk en het museum in de kerk zijn een bezoek waard.

 

El Canal de Castilla

Pelgrims die in Frómista aankomen vanaf Boadilla del Camino hebben al kunnen genieten van het prachtige pad langs El Canal de Castilla en voor degene die dat nog niet heeft gedaan wacht een aangename verrassing.  El Canal de Castilla is een van de meeste verbazingwekkende bouwwerken van Europa.

Vlakbij de sluizen van Frómista is een informatiecentrum waar men graag  uw vragen beantwoord. Tevens bevindt zich hier een mooie maquette van het Canal. Hier even pauzeren voor u Frómista binnenloopt is zeker aan te bevelen.                                                                                                              

 

In juli en augustus biedt het openluchtzwembad verkoeling. Mooi gelegen en omringd door grasweide en bomen, is het hier 's middags en 's avonds heerlijk vertoeven. Bij het zwembad is een bar, tafeltennistafel, en er kunnen verschillende spellen geleend worden.  Het zwembad bevindt zich op ca. 900 meter van onze herberg.

 

  • Bank:  Op ca. 50 m. afstand van de herberg is de bank CAJAMAR,                   met pinautomaat.
  • Bakker: De bakker is om de hoek
  • Restaurants: Frómista heeft een ruime keuze aan restaurants
  • Medisch centrum: Vlakbij de herberg is een medisch centrum met een speciaal spreekuur voor pelgrims
  • Apotheek: De apotheek in Frómista is gespecialiseerd in pelgrims ´kwaaltjes´ en heeft een eigen laboratorium waar de beste crèmes voor blaren en peesontstekingen gemaakt worden. 
  • Supermarkten: In Fromista zijn 3 supermarkten, een slager en viswinkel