Oefenboekje bij de taalgids ¡Buen Camino!                           Spaans voor pelgrims en hospitaleros.

 

 

Afgelopen jaren is onze taalgids en CD ¡Buen Camino!, ´Spaans voor pelgrims en hospitaleros´ in diverse regio´s van het Nederlands Genootschap van Sint Jacob gebruikt om pelgrims en hospitaleros de basis van de Spaanse taal te leren. Nu er door Covid geen lessen gegeven kunnen worden, heb ik de stap gezet om een oefenboekje bij de taalgids te maken waardoor je ook thuis zelfstandig met de taalcursus aan de slag kunt gaan. Aan het einde van de cursus ken je de basisregels van de Spaanse grammatica en kun je o.a. de weg vragen, kennismaken met Spaanstalige pelgrims, je registreren in een herberg, boodschappen doen, naar de apotheek gaan of een menu bestellen in een restaurant. Het oefenboekje is A5 formaat en bestaat uit ruim 90 oefeningen om actief met de Spaanse taal aan de slag te gaan. Zo ga je niet alleen met de hoognodige spullen in je rugzak op weg naar Santiago de Compostela, maar ook met de nodige Spaanse woordenschat!

 

De kosten voor het oefenboekje bedragen € 6,50, exclusief € 2,88 verzendkosten.

Bestellen kan door contact met ons op te nemen via e-mail: 31anita8@gmail.com

 

 

De taalgids + CD

¡Buen Camino!

 

Spaanse taalgids + CD

Spaans voor pelgrims en hospitaleros.

 

Formaat 10 x 15 cm.

Gewicht 90 gram

 

Prijs € 13,40, excl.      € 2,88 verzendkosten Nederland.

 

Bestellen via:

31anita8@gmail.com

 

 

 


Informatie taalgids Buen Camino

Deze praktische taalgids is het resultaat van de Spaanse lessen die wij sinds 2006 hebben gegeven aan diverse groepen pelgrims en voluntarios.

Of je nu pelgrimeert te voet of op de fiets, of als vrijwilliger gaat werken in een  herberg, de pelgrimsterminologie in deze gids zal zeker van pas komen. Thema's zijn o.a.: je voorstellen, inschrijven in een herberg, boodschappen doen, het pelgrimsmenu in een restaurant, de weg vragen, naar de dokter, naar de fietsenmaker, werken als vrijwilliger in een herberg en de terugreis regelen naar Nederland.

Wij wensen je met deze gids een BUEN CAMINO!